Kontorsstädning i Töllsjö

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Töllsjö. Hitta alla som utför städning på kontor i Töllsjö samlade här. Om du bor i eller i närheten av Töllsjö och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Töllsjö. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Töllsjö genom att du kontaktar någon av våra 3 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Töllsjö nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Töllsjö

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Töllsjö

Galant Städ I Lerum AB
Fagerhult Östergården 23
517 94 TÖLLSJÖ


Clean Choice AB
Horssared 22
517 93 Töllsjö


Fissa & Feja AB
Fagerhult Östergården 23
517 94 TÖLLSJÖ

Annons:

Städa kontor i Töllsjö

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Töllsjö. Ifall du vill hitta ett bra företag i Töllsjö så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Töllsjö

I Töllsjö finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Töllsjö.

Töllsjö är en tätort i Bollebygds kommun och kyrkbyn i Töllsjö socken. I Töllsjö finns Töllsjö kyrka, en pizzeria, en affär, en lådfabrik och en frisör. I samhället är Töllsjö Idrottsförening (TIF), vars A-lag i fotboll ligger i division 5 och även har ungdomsfotboll, verksam.

Yta: 44,52 hektar
Invånarantal: 369, år 2010

Här kan du lära dig mer om Töllsjö ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Töllsjö.

I Töllsjö hittade vi sammanlagt 3 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Töllsjö så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Västra Götaland.
Annons: