Kontorsstädning i Surte

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Surte. Hitta alla som utför städning på kontor i Surte samlade här. Om du bor i eller i närheten av Surte och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Surte. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Surte genom att du kontaktar någon av våra 5 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Surte nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Surte

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Surte

Lindén Städ & Entreprenad AB
Göteborgsv. 7
445 57 Surte


TIMA STÄD AB
Videgårdsv. 76
445 57 Surte


Rentic Städservice
Grangärdesv. 6 C
445 56 SURTE


Tempus Städservice
Lärkåsstigen 4
445 56 SURTE


Elvis Trädgårds Och Städservice
Alekärrsv. 29
445 56 SURTE

Annons:

Städa kontor i Surte

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Surte. Ifall du vill hitta ett bra företag i Surte så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Surte

I Surte finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Surte.

Surte är en tätort i Ale kommun som ligger vid E45 och Bergslagsbanan (nu Norge/Vänerbanan) öster om Göta älv, ca 1,5 mil norr om Göteborg C. I tätorten ingår även samhället Bohus som vuxit samman med Surte.

Yta: 361,48 hektar
Invånarantal: 5798, år 2010

Här kan du lära dig mer om Surte ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Surte.

I Surte hittade vi sammanlagt 5 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Surte så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Västra Götaland.
Annons: