Kontorsstädning i Strömstad

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Strömstad. Hitta alla som utför städning på kontor i Strömstad samlade här. Om du bor i eller i närheten av Strömstad och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Strömstad. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Strömstad genom att du kontaktar någon av våra 3 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Strömstad nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Strömstad

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Strömstad

Städtoppen AB
Prästängsv. 11
452 33 Strömstad


Golden Clean
Oslov. 43
452 35 Strömstad


Iss Facility Services AB
Prästängsv. 8
452 33 Strömstad

Annons:

Städa kontor i Strömstad

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Strömstad. Ifall du vill hitta ett bra företag i Strömstad så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Strömstad

I Strömstad finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Strömstad.

Strömstad är en tätort och centralort i Strömstads kommun i norra Bohuslän. Strömstad, som är Sveriges västligaste stad, ligger vid Skagerack med riksgränsen till Norge 20 kilometer i norr. E6 går strax utanför Strömstad.

Yta: 340,49 hektar
Invånarantal: 6288, år 2010

Här kan du lära dig mer om Strömstad ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Strömstad.

I Strömstad hittade vi sammanlagt 3 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Strömstad så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Västra Götaland.
Annons: