Kontorsstädning i Sävedalen

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Sävedalen. Hitta alla som utför städning på kontor i Sävedalen samlade här. Om du bor i eller i närheten av Sävedalen och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Sävedalen. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Sävedalen genom att du kontaktar någon av våra 3 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Sävedalen nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Sävedalen

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Sävedalen

Renoma Städ AB
Oxledsv. 125
433 67 Sävedalen


Legetimus Städ & Fönsterputs
Industriv. 55
433 61 Sävedalen


Handh Städ Service KB
Björkebergsstigen 4
433 60 SÄVEDALEN

Annons:

Städa kontor i Sävedalen

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Sävedalen. Ifall du vill hitta ett bra företag i Sävedalen så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Sävedalen

I Sävedalen finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Sävedalen.

Sävedalen, Säveåns dalgång, är en kommundel i Partille kommun. Sävedalen gränsar i väster till Göteborgs kommun och är en närförort till Göteborg. Sävedalen ingår i Göteborgs tätort. I Sävedalen finns flera matbutiker, pizzerior, frisörer, bageri, glassbar, bensinstationer och fotobutik.

Yta:
Invånarantal: 11600, år 2008

Här kan du lära dig mer om Sävedalen ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Sävedalen.

I Sävedalen hittade vi sammanlagt 3 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Sävedalen så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Västra Götaland.
Annons: