Kontorsstädning i Partille

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Partille. Hitta alla som utför städning på kontor i Partille samlade här. Om du bor i eller i närheten av Partille och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Partille. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Partille genom att du kontaktar någon av våra 6 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Partille nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Partille

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Partille

Alternativ Städ
Kvastekullav. 22
433 41 Partille


Mats Städ
Timmerslätt 32
433 46 PARTILLE


HomeMaid AB
031 - 28 27 27Skatås Städ & Fastighetsservice AB
Järnringen 50
433 30 Partille


Västra Städ & Fönsterputs AB
Brodalsv. 7 C
433 38 Partille


Md Kleen, AB
Galoppv. 11 B
433 33 PARTILLE

Annons:

Städa kontor i Partille

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Partille. Ifall du vill hitta ett bra företag i Partille så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Partille

I Partille finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Partille.

Partille är centralort och en kommundel i Partille kommun. Partille ingår i tätorten Göteborg. I Partille ligger Partille kyrka och Partille herrgård. Här ligger även Partille station som invigdes 1856.

Yta: 1 269 hektar
Invånarantal: 29444, år 2010

Här kan du lära dig mer om Partille ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Partille.

I Partille hittade vi sammanlagt 6 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Partille så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Västra Götaland.
Annons: