Kontorsstädning i Öckerö

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Öckerö. Hitta alla som utför städning på kontor i Öckerö samlade här. Om du bor i eller i närheten av Öckerö och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Öckerö. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Öckerö genom att du kontaktar någon av våra 1 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Öckerö nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Öckerö

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Öckerö

Dust Vaders
Jacobs Bratts v. 31
475 32 öckerö

Annons:

Städa kontor i Öckerö

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Öckerö. Ifall du vill hitta ett bra företag i Öckerö så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Öckerö

I Öckerö finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Öckerö.

Öckerö är en tätort på Öckerö i Bohuslän och centralort i Öckerö kommun och kyrkby i Öckerö socken. Tätorten har exempelvis tandläkare, apotek, bank, post, systembolag, bibliotek och livsmedelsaffär. Det finns även hamn, kommunhus, ishall och skolor.

Yta: 242,42 hektar
Invånarantal: 3488, år 2010

Här kan du lära dig mer om Öckerö ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Öckerö.

I Öckerö hittade vi sammanlagt 1 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Öckerö så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Västra Götaland.
Annons: