Kontorsstädning i Kungälv

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Kungälv. Hitta alla som utför städning på kontor i Kungälv samlade här. Om du bor i eller i närheten av Kungälv och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Kungälv. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Kungälv genom att du kontaktar någon av våra 2 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Kungälv nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Kungälv

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Kungälv

Veteranpoolen Kungsälv
Bultg. 38
442 40 Kungälv


YSG Städcenter AB
Rollsbov. 58
442 40 Kungälv

Annons:

Städa kontor i Kungälv

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Kungälv. Ifall du vill hitta ett bra företag i Kungälv så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Kungälv

I Kungälv finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Kungälv.

Kungälv är en tätort i södra Bohuslän, belägen ca 20 km norr om centrala Göteborg där Göta älv förgrenas i Nordre älv. Kungälv är centralort i Kungälvs kommun, Västra Götalands län. Staden passeras av motorvägen på E6, och har en station på Bohusbanan i Ytterby, 4 km väster om centrum.

Yta: 1 152,33 hektar
Invånarantal: 22768, år 2010

Här kan du lära dig mer om Kungälv ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Kungälv.

I Kungälv hittade vi sammanlagt 2 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Kungälv så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Västra Götaland.
Annons: