Kontorsstädning i Kode

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Kode. Hitta alla som utför städning på kontor i Kode samlade här. Om du bor i eller i närheten av Kode och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Kode. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Kode genom att du kontaktar någon av våra 1 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Kode nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Kode

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Kode

Belux Städtjänst AB
Lillys v. 7
442 97 KODE

Annons:

Städa kontor i Kode

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Kode. Ifall du vill hitta ett bra företag i Kode så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Kode

I Kode finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Kode.

Kode är en tätort i Kungälvs kommun i Västra Götalands län. Orten ligger i Solberga socken i södra Bohuslän, 12 km norr om Kungälv och 15 km söder om Stenungsund. Samhället har hållplats på Bohusbanan och passeras av E6.

Yta: 127,25 hektar
Invånarantal: 1380, år 2010

Här kan du lära dig mer om Kode ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Kode.

I Kode hittade vi sammanlagt 1 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Kode så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Västra Götaland.
Annons: