Kontorsstädning i Kinna

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Kinna. Hitta alla som utför städning på kontor i Kinna samlade här. Om du bor i eller i närheten av Kinna och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Kinna. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Kinna genom att du kontaktar någon av våra 4 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Kinna nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Kinna

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Kinna

Ekbergs Fönsterputs & Städ AB
Slättängsg. 4
511 57 Kinna


Vitis Städ och trädgård
Lyddev. 18
511 58 KINNA


Skurkäringen AB
Övre Kammarbergsv. 28
511 57 Kinna


Armiita Städ AB
Folkparksg. 16 C
511 56 KINNA

Annons:

Städa kontor i Kinna

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Kinna. Ifall du vill hitta ett bra företag i Kinna så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Kinna

I Kinna finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Kinna.

Kinna är en tätort i Västergötland och centralort i Marks kommun, Västra Götalands län, belägen 29 kilometer söder om Borås. Den nuvarande tätorten har uppstått genom att det ursprungliga Kinna har växt ihop med tätorterna Skene och Örby.

Yta: 1 423,97 hektar
Invånarantal: 14776, år 2010

Här kan du lära dig mer om Kinna ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Kinna.

I Kinna hittade vi sammanlagt 4 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Kinna så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Västra Götaland.
Annons: