Kontorsstädning i Karlsborg

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Karlsborg. Hitta alla som utför städning på kontor i Karlsborg samlade här. Om du bor i eller i närheten av Karlsborg och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Karlsborg. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Karlsborg genom att du kontaktar någon av våra 2 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Karlsborg nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Karlsborg

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Karlsborg

BL Hem & Företagstjänst AB
Blåbärsstigen 26
546 33 Karlsborg


Stjärnkvasten Hemstäd
Porsstigen 18
546 33 Karlsborg

Annons:

Städa kontor i Karlsborg

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Karlsborg. Ifall du vill hitta ett bra företag i Karlsborg så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Karlsborg

I Karlsborg finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Karlsborg.

Karlsborg är en tätort och centralort i Karlsborgs kommun, belägen vid Vätterns västra strand. Staden avgränsas i väster av Bottensjön. Göta Kanal delar stadens centrum med bostadskvarteren i norr. Samhället, som före 1832 hade namnet Rödesund, växte upp bredvid Karlsborgs fästning som började anläggas 1819.

Yta: 540,36 hektar
Invånarantal: 3551, år 2010

Här kan du lära dig mer om Karlsborg ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Karlsborg.

I Karlsborg hittade vi sammanlagt 2 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Karlsborg så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Västra Götaland.
Annons: