Kontorsstädning i Hovås

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Hovås. Hitta alla som utför städning på kontor i Hovås samlade här. Om du bor i eller i närheten av Hovås och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Hovås. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Hovås genom att du kontaktar någon av våra 1 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Hovås nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Hovås

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Hovås

Ninas Allservice KB
Askims Skyttev. 18
436 51 HOVÅS

Annons:

Städa kontor i Hovås

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Hovås. Ifall du vill hitta ett bra företag i Hovås så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Hovås

I Hovås finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Hovås.

Hovås är ett primärområde i södra Göteborg, tillhörande stadsdelsnämndsområdet Askim–Frölunda–Högsbo. Hovås består i sin tur av områden som Hovås, Ryet, Brottkärr, Skalldalen och Lyckhem. Hovås ligger nära havet och området genomkorsas av länsväg 158.

Yta:
Invånarantal: 3306, år 2014

Här kan du lära dig mer om Hovås ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Hovås.

I Hovås hittade vi sammanlagt 1 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Hovås så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Västra Götaland.
Annons: