Kontorsstädning i Hönö

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Hönö. Hitta alla som utför städning på kontor i Hönö samlade här. Om du bor i eller i närheten av Hönö och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Hönö. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Hönö genom att du kontaktar någon av våra 2 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Hönö nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Hönö

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Hönö

Morana Städ AB
Solhemsv. 15 B
475 42 Hönö


Ilak Städ AB
Oxelv. 2
475 41 HÖNÖ

Annons:

Städa kontor i Hönö

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Hönö. Ifall du vill hitta ett bra företag i Hönö så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Hönö

I Hönö finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Hönö.

Hönö är en ö och en tätort i Öckerö kommun i Göteborgs norra skärgård. Ön, som har flest invånare i kommunen, ligger söder om Öckerö i Västra Götalands län. Namnet Hönö har sitt ursprung i det fornvästnordiska ordet hein, som betyder brynsten och avser öns runda, avslipade hällar.

Yta: 306,30 hektar
Invånarantal: 5110, år 2010

Här kan du lära dig mer om Hönö ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Hönö.

I Hönö hittade vi sammanlagt 2 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Hönö så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Västra Götaland.
Annons: