Kontorsstädning i Grimsås

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Grimsås. Hitta alla som utför städning på kontor i Grimsås samlade här. Om du bor i eller i närheten av Grimsås och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Grimsås. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Grimsås genom att du kontaktar någon av våra 1 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Grimsås nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Grimsås

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Grimsås

Iss Facility Services AB
Kabelg. 1
514 70 Grimsås

Annons:

Städa kontor i Grimsås

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Grimsås. Ifall du vill hitta ett bra företag i Grimsås så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Grimsås

I Grimsås finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Grimsås.

Grimsås är en tätort i Tranemo kommun med cirka 700 invånare. Det är ungefär 17 km vägledes till centralorten Tranemo och 8 km till grannorten Hestra i Jönköpings län.

Yta: 88,14 hektar
Invånarantal: 721, år 2010

Här kan du lära dig mer om Grimsås ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Grimsås.

I Grimsås hittade vi sammanlagt 1 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Grimsås så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Västra Götaland.
Annons: