Kontorsstädning i Göteborg

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Göteborg. Hitta alla som utför städning på kontor i Göteborg samlade här. Om du bor i eller i närheten av Göteborg och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Göteborg. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Göteborg genom att du kontaktar någon av våra 6 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Göteborg nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Göteborg

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Göteborg

Alternativ Städ
Allmänna v. 52
414 56 GÖTEBORG


Milas Städservice AB
Paternosterg. 30
414 67 GÖTEBORG


Rent Hus Sverige AB
Ekedalsg. 38
414 68 Göteborg


Perfekt Städ Service Wj AB
N. Gubberog. 22
416 63 GÖTEBORG


Landala Städservice AB
Box 53062
400 14 Göteborg


Flitiga Fruars Städservice
Ängemarken 8 A
413 20 GÖTEBORG

Annons:

Städa kontor i Göteborg

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Göteborg. Ifall du vill hitta ett bra företag i Göteborg så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Göteborg

I Göteborg finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Göteborg.

Göteborg är Sveriges näst största tätort, efter Stockholm, och Nordens femte största. Staden Göteborg anlades på initiativ av kung Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621.

Yta: 203,67 km2
Invånarantal: 549839, år 2010

Här kan du lära dig mer om Göteborg ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Göteborg.

I Göteborg hittade vi sammanlagt 6 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Göteborg så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Västra Götaland.
Annons: