Kontorsstädning i Västerås

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Västerås. Hitta alla som utför städning på kontor i Västerås samlade här. Om du bor i eller i närheten av Västerås och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Västerås. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Västerås genom att du kontaktar någon av våra 3 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Västerås nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Västerås

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Västerås

HJT Städ AB
Retortg. 6
721 30 VÄSTERÅS


Städosan AB
Energig. 3
721 37 Västerås


Lings Städservice AB
Fallhammarg. 3 B
721 33 Västerås

Annons:

Städa kontor i Västerås

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Västerås. Ifall du vill hitta ett bra företag i Västerås så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Västerås

I Västerås finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Västerås.

Västerås är en tätort i Västmanland samt centralort för Västerås kommun, residensstad för Västmanlands län och stiftsstad för Västerås stift. Västerås är Sveriges femte största tätort (2010). Staden ligger vid Mälarens norra strand cirka 10 mil västnordväst om Stockholm.

Yta: 52,9 km2
Invånarantal: 110877, år 2010

Här kan du lära dig mer om Västerås ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Västerås.

I Västerås hittade vi sammanlagt 3 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Västerås så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Västmanland.
Annons: