Kontorsstädning i Sala

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Sala. Hitta alla som utför städning på kontor i Sala samlade här. Om du bor i eller i närheten av Sala och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Sala. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Sala genom att du kontaktar någon av våra 5 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Sala nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Sala

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Sala

Heby Städ & Flytt AB
Bergslagsg. 1 E
733 31 Sala


P. Landin Fönsterputs & Städ AB
Tegelg. 12
733 38 SALA


Tompas Städ & Allservice
Hyttv. 13
733 38 SALA


Mva Städ & Försäljning AB
Sjövastkärret 112
733 91 Sala


Iss Facility Services AB
Borgmästareg. 14
733 30 SALA

Annons:

Städa kontor i Sala

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Sala. Ifall du vill hitta ett bra företag i Sala så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Sala

I Sala finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Sala.

Sala är en tätort belägen i Västmanland; dock ligger delen öster om Sagån i Uppland. I Sala återfinns Sala silvergruva samt Väsby Kungsgård och Aguélimuseet. Mitt i centrum ligger ett kvadratiskt kullerstenstorg, och några hundra meter därifrån finns Ekeby dammar, som är en del av det vattensystem som skapades till Sala Silvergruva.

Yta: 11,01 km2
Invånarantal: 12289, år 2010

Här kan du lära dig mer om Sala ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Sala.

I Sala hittade vi sammanlagt 5 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Sala så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Västmanland.
Annons: