Kontorsstädning i Kungsör

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Kungsör. Hitta alla som utför städning på kontor i Kungsör samlade här. Om du bor i eller i närheten av Kungsör och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Kungsör. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Kungsör genom att du kontaktar någon av våra 5 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Kungsör nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Kungsör

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Kungsör

Stilrent Städar&Inreder
Siktv. 2
736 32 Kungsör


Städakuten i Örebro
Stenby 123
736 92 Kungsör


G&T Cleaning AB
Kungsg. 33
736 32 Kungsör


At Your Service 365, AB
Kungsg. 30
736 32 Kungsör


Städfia
Sköldby 117
736 92 Kungsör

Annons:

Städa kontor i Kungsör

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Kungsör. Ifall du vill hitta ett bra företag i Kungsör så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Kungsör

I Kungsör finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Kungsör.

Kungsör är en tätort och centralort i Kungsörs kommun i Västmanlands län. Orten är belägen där Arbogaån mynnar ut i Mälaren. Huvuddelen av Kungsör ligger söder om ån och i landskapet Södermanland, medan den mindre delen norr om Arbogaån tillhör Västmanland.

Yta: 4,71 km2
Invånarantal: 5452, år 2010

Här kan du lära dig mer om Kungsör ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Kungsör.

I Kungsör hittade vi sammanlagt 5 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Kungsör så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Västmanland.
Annons: