Kontorsstädning i Köping

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Köping. Hitta alla som utför städning på kontor i Köping samlade här. Om du bor i eller i närheten av Köping och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Köping. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Köping genom att du kontaktar någon av våra 4 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Köping nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Köping

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Köping

Städtec AB
G. Norsav. 39
731 98 Köping


Städbutiken Alltjänst I Köping AB
Mästareg. 5
731 50 Köping


Agma Städservice HB
Odensviv. 8 B
731 34 Köping


Iss Facility Services AB
Mariebergsg. 15
731 34 Köping

Annons:

Städa kontor i Köping

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Köping. Ifall du vill hitta ett bra företag i Köping så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Köping

I Köping finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Köping.

Köping är en tätort i Västmanland och centralort i Köpings kommun i Västmanlands län. Orten är belägen vid västra Mälaren. Köping har en insjöhamn. Köping har Sveriges näst största insjöhamn och är ett regionalt centrum. Det finns också en betydande tillverkningsindustri då både Volvo, Sandvik AB och Yara är företag i Köping.

Yta: 11,86 km2
Invånarantal: 17743, år 2010

Här kan du lära dig mer om Köping ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Köping.

I Köping hittade vi sammanlagt 4 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Köping så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Västmanland.
Annons: