Kontorsstädning i Hallstahammar

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Hallstahammar. Hitta alla som utför städning på kontor i Hallstahammar samlade här. Om du bor i eller i närheten av Hallstahammar och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Hallstahammar. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Hallstahammar genom att du kontaktar någon av våra 3 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Hallstahammar nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Hallstahammar

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Hallstahammar

Hallsta Städ AB
Tallbo 9
734 91 HALLSTAHAMMAR


Iss Facility Services AB
Hans von Kantzows v. 50
734 40 HALLSTAHAMMAR


Hallsta Städ AB
Tunalundsv. 3 K
734 32 Hallstahammar

Annons:

Städa kontor i Hallstahammar

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Hallstahammar. Ifall du vill hitta ett bra företag i Hallstahammar så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Hallstahammar

I Hallstahammar finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Hallstahammar.

Hallstahammar är en tätort i Västmanland och centralort i Hallstahammars kommun, Västmanlands län. Orten är en gammal bruksort med metallindustri som kärna för samhället. Av industriföretag märks främst FinnvedenBulten (med ursprung i Bultfabriks AB) och Sandvik Heating Technology AB (tidigare Kanthal AB).

Yta: 9,67 km2
Invånarantal: 10478, år 2010

Här kan du lära dig mer om Hallstahammar ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Hallstahammar.

I Hallstahammar hittade vi sammanlagt 3 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Hallstahammar så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Västmanland.
Annons: