Kontorsstädning i Fagersta

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Fagersta. Hitta alla som utför städning på kontor i Fagersta samlade här. Om du bor i eller i närheten av Fagersta och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Fagersta. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Fagersta genom att du kontaktar någon av våra 3 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Fagersta nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Fagersta

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Fagersta

Städ Effekt HB
Jättstensv. 9
737 92 FAGERSTA


Iss Facility Services AB
Axel Fornanders v. 4
737 40 Fagersta


J.W. Städ Service
Ringv. 18
737 41 FAGERSTA

Annons:

Städa kontor i Fagersta

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Fagersta. Ifall du vill hitta ett bra företag i Fagersta så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Fagersta

I Fagersta finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Fagersta.

Fagersta är en tätort i Västmanland och centralort i Fagersta kommun, Västmanlands län. Fagersta ligger cirka 70 km nordväst om Västerås. Orten ligger vid riksvägarna 66 och 68. Vid järnvägsstationen Fagersta C i stadsdelen Västanfors sammanstrålar järnvägslinjerna Ludvika–Västerås och Avesta Krylbo–Örebro.

Yta: 9,47 km2
Invånarantal: 11130, år 2010

Här kan du lära dig mer om Fagersta ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Fagersta.

I Fagersta hittade vi sammanlagt 3 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Fagersta så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Västmanland.
Annons: