Kontorsstädning i Överhörnäs

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Överhörnäs. Hitta alla som utför städning på kontor i Överhörnäs samlade här. Om du bor i eller i närheten av Överhörnäs och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Överhörnäs. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Överhörnäs genom att du kontaktar någon av våra 3 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Överhörnäs nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Överhörnäs

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Överhörnäs

Seijsings Allservice
Kasta 232
894 93 överhörnäs


Yclean
Hörnäsv. 56
894 40 överhörnäs


Rent i Norrland AB
Gnejsv. 2
894 40 överhörnäs

Annons:

Städa kontor i Överhörnäs

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Överhörnäs. Ifall du vill hitta ett bra företag i Överhörnäs så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Överhörnäs

I Överhörnäs finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Överhörnäs.

Överhörnäs är en tätort i Örnsköldsviks kommun, en mil söder om staden Örnsköldsvik, nära E4:an.

Yta: 238,74 hektar
Invånarantal: 603, år 2010

Här kan du lära dig mer om Överhörnäs ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Överhörnäs.

I Överhörnäs hittade vi sammanlagt 3 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Överhörnäs så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Västernorrland.
Annons: