Kontorsstädning i Örnsköldsvik

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Örnsköldsvik. Hitta alla som utför städning på kontor i Örnsköldsvik samlade här. Om du bor i eller i närheten av Örnsköldsvik och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Örnsköldsvik. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Örnsköldsvik genom att du kontaktar någon av våra 3 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Örnsköldsvik nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Örnsköldsvik

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Örnsköldsvik

Skurgummans Allservice
Myrsvedjev. 6
891 50 örnsköldsvik


Hållberg Clean & Catering, AB
Villag. 18
891 37 ÖRNSKÖLDSVIK


RENT AV Städ & Miljövård AB
Sjög. 1 E
891 60 ÖRNSKÖLDSVIK

Annons:

Städa kontor i Örnsköldsvik

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Örnsköldsvik. Ifall du vill hitta ett bra företag i Örnsköldsvik så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Örnsköldsvik

I Örnsköldsvik finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Örnsköldsvik.

Örnsköldsvik är en tätort och centralort i Örnsköldsviks kommun i Västernorrlands län, i Nolaskogsområdet i landskapet Ångermanland och ligger vid Moälvens utlopp i Bottenhavet. Örnsköldsvik är en företagstät kommun med många internationella företag, stark företagandetradition och stort utvecklingsfokus.

Yta: 2 440,24 hektar
Invånarantal: 28991, år 2010

Här kan du lära dig mer om Örnsköldsvik ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Örnsköldsvik.

I Örnsköldsvik hittade vi sammanlagt 3 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Örnsköldsvik så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Västernorrland.
Annons: