Kontorsstädning i Långsele

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Långsele. Hitta alla som utför städning på kontor i Långsele samlade här. Om du bor i eller i närheten av Långsele och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Långsele. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Långsele genom att du kontaktar någon av våra 2 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Långsele nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Långsele

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Långsele

4Umeå städ service AB
Hamre- 201
882 50 LÅNGSELE


Katarina Olsson Städ, AB
Örbäck 125
882 91 Långsele

Annons:

Städa kontor i Långsele

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Långsele. Ifall du vill hitta ett bra företag i Långsele så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Långsele

I Långsele finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Långsele.

Långsele är en tätort i Sollefteå kommun och kyrkbyn i Långsele socken, belägen cirka 10 km väster om Sollefteå. Bromsbandsfabriken var länge en av de största arbetsgivarna på orten.

Yta: 244,91 hektar
Invånarantal: 1584, år 2010

Här kan du lära dig mer om Långsele ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Långsele.

I Långsele hittade vi sammanlagt 2 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Långsele så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Västernorrland.
Annons: