Kontorsstädning i Kramfors

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Kramfors. Hitta alla som utför städning på kontor i Kramfors samlade här. Om du bor i eller i närheten av Kramfors och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Kramfors. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Kramfors genom att du kontaktar någon av våra 4 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Kramfors nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Kramfors

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Kramfors

Norrlands Miljövård AB
Jättestag. 39
872 34 KRAMFORS


Iss Facility Services AB
Järnvägsg. 62
872 34 KRAMFORS


Nylands Städ & Tvätt AB
Frånöv. 3
872 43 KRAMFORS


Kramfors Städhjälp
Hällgumsg. 61
872 36 KRAMFORS

Annons:

Städa kontor i Kramfors

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Kramfors. Ifall du vill hitta ett bra företag i Kramfors så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Kramfors

I Kramfors finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Kramfors.

Kramfors är en tätort i Gudmundrå distrikt i Ångermanland och centralort i Kramfors kommun, Västernorrlands län. Orten är belägen vid Ångermanälvens västra strand, utmed Ådalen, och genomkorsas av Riksväg 90 och Ådalsbanan.

Yta: 733,85 hektar
Invånarantal: 5990, år 2010

Här kan du lära dig mer om Kramfors ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Kramfors.

I Kramfors hittade vi sammanlagt 4 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Kramfors så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Västernorrland.
Annons: