Kontorsstädning i Kovland

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Kovland. Hitta alla som utför städning på kontor i Kovland samlade här. Om du bor i eller i närheten av Kovland och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Kovland. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Kovland genom att du kontaktar någon av våra 2 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Kovland nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Kovland

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Kovland

Jeanettes Städ
Sulå 138
860 25 Kovland


Annons:

Städa kontor i Kovland

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Kovland. Ifall du vill hitta ett bra företag i Kovland så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Kovland

I Kovland finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Kovland.

Kovland är en tätort i Sundsvalls kommun. Kovland ligger i Sättna socken längs Sättnaån i Sundsvalls kommun nordväst om staden.

Yta: 47,69 hektar
Invånarantal: 486, år 2010

Här kan du lära dig mer om Kovland ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Kovland.

I Kovland hittade vi sammanlagt 2 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Kovland så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Västernorrland.
Annons: