Kontorsstädning i Husum

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Husum. Hitta alla som utför städning på kontor i Husum samlade här. Om du bor i eller i närheten av Husum och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Husum. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Husum genom att du kontaktar någon av våra 2 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Husum nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Husum

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Husum

Delete Service AB
Bruksv.
893 40 Husum


Juntas Alltjänst
Dombäcksmark 155
896 91 HUSUM

Annons:

Städa kontor i Husum

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Husum. Ifall du vill hitta ett bra företag i Husum så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Husum

I Husum finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Husum.

Husum är en tätort i Örnsköldsviks kommun, Ångermanland i Västernorrlands län, belägen vid Gideälvens och Husåns mynningar i Bottenhavet, omkring 25 km nordöst om Örnsköldsvik. Det nuvarande industrisamhället växte fram omkring Husums sågverk som var i drift 1787–1909.

Yta: 399,06 hektar
Invånarantal: 1647, år 2010

Här kan du lära dig mer om Husum ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Husum.

I Husum hittade vi sammanlagt 2 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Husum så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Västernorrland.
Annons: