Kontorsstädning i Härnösand

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Härnösand. Hitta alla som utför städning på kontor i Härnösand samlade här. Om du bor i eller i närheten av Härnösand och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Härnösand. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Härnösand genom att du kontaktar någon av våra 3 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Härnösand nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Härnösand

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Härnösand

Karibo Städ
Rönng. 8
871 52 HÄRNÖSAND


Hallners Städ & Golvvård
Lövuddsv. 35
871 40 Härnösand


Stv Fönsterputs & Städ I Härnösand AB
Säbråv. 11
871 42 Härnösand

Annons:

Städa kontor i Härnösand

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Härnösand. Ifall du vill hitta ett bra företag i Härnösand så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Härnösand

I Härnösand finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Härnösand.

Härnösand är en tätort i Ångermanland samt centralort i Härnösands kommun, residensstad för Västernorrlands län och stiftsstad i Härnösands stift. Härnösand grundades 1585 av Johan III.

Yta: 1 089,42 hektar
Invånarantal: 17556, år 2010

Här kan du lära dig mer om Härnösand ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Härnösand.

I Härnösand hittade vi sammanlagt 3 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Härnösand så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Västernorrland.
Annons: