Kontorsstädning i Bollstabruk

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Bollstabruk. Hitta alla som utför städning på kontor i Bollstabruk samlade här. Om du bor i eller i närheten av Bollstabruk och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Bollstabruk. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Bollstabruk genom att du kontaktar någon av våra 1 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Bollstabruk nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Bollstabruk

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Bollstabruk

Sivs Städ
Stensätter 144
873 91 BOLLSTABRUK

Annons:

Städa kontor i Bollstabruk

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Bollstabruk. Ifall du vill hitta ett bra företag i Bollstabruk så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Bollstabruk

I Bollstabruk finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Bollstabruk.

Bollstabruk, även Bollsta, är en tätort i Kramfors kommun, Västernorrlands län, belägen vid Bollstafjärden av Ångermanälven cirka 10 km nordväst om centralorten Kramfors. Tätorten omfattar såväl den gamla byn Bollsta som flera andra byar vid Bollstafjärden.

Yta: 443,67 hektar
Invånarantal: 1871, år 2010

Här kan du lära dig mer om Bollstabruk ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Bollstabruk.

I Bollstabruk hittade vi sammanlagt 1 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Bollstabruk så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Västernorrland.
Annons: