Kontorsstädning i Vilhelmina

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Vilhelmina. Hitta alla som utför städning på kontor i Vilhelmina samlade här. Om du bor i eller i närheten av Vilhelmina och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Vilhelmina. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Vilhelmina genom att du kontaktar någon av våra 3 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Vilhelmina nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Vilhelmina

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Vilhelmina

U-Städ & Golvvård
Lövkullen 1
912 99 VILHELMINA


Iss Facility Services AB
Volgsjöv. 41
912 32 Vilhelmina


Vilhelmina Städ
Föreningsg. 31 E
912 31 VILHELMINA

Annons:

Städa kontor i Vilhelmina

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Vilhelmina. Ifall du vill hitta ett bra företag i Vilhelmina så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Vilhelmina

I Vilhelmina finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Vilhelmina.

Vilhelmina (sydsamiska: Vualtjere) är en tätort och centralort i Vilhelmina kommun i Västerbottens län, landskapet Lappland. Vilhelmina är kyrkbyn i Vilhelmina socken och ligger vid Volgsjön i Ångermanälven, med den mindre Baksjön öster om samhället.

Yta: 354,13 hektar
Invånarantal: 3657, år 2010

Här kan du lära dig mer om Vilhelmina ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Vilhelmina.

I Vilhelmina hittade vi sammanlagt 3 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Vilhelmina så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Västerbotten.
Annons: