Kontorsstädning i Vännäs

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Vännäs. Hitta alla som utför städning på kontor i Vännäs samlade här. Om du bor i eller i närheten av Vännäs och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Vännäs. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Vännäs genom att du kontaktar någon av våra 1 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Vännäs nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Vännäs

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Vännäs

Iss Facility Services AB
Ö. Järnvägsg. 9 C
911 31 Vännäs

Annons:

Städa kontor i Vännäs

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Vännäs. Ifall du vill hitta ett bra företag i Vännäs så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Vännäs

I Vännäs finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Vännäs.

Vännäs är en tätort och centralort i Vännäs kommun belägen cirka 30 kilometer väster om Umeå. Förutom ett antal affärer i centrum och flera föreningar finns även gymnasieskola, hotell och ett motormuseum på orten. Det är även en järnvägsknut som förbinder Stambanan genom övre Norrland med Järnvägslinjen Vännäs–Umeå–Holmsund.

Yta: 327,53 hektar
Invånarantal: 4118, år 2010

Här kan du lära dig mer om Vännäs ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Vännäs.

I Vännäs hittade vi sammanlagt 1 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Vännäs så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Västerbotten.
Annons: