Kontorsstädning - RENT AV Städ & Miljövård AB i Umeå

Annons:
RENT AV Städ & Miljövård AB i Umeå är en städfirma eller städföretag som arbetar med kontorsstädning som kan hjälpa dig med det mesta du kan tänkas behöva. RENT AV Städ & Miljövård AB i Umeå kan till exempel hjälpa dig få kontoret kontinuerligt dammsugit eller göra mer djupgående städning. RENT AV Städ & Miljövård AB är en av flera kontorsstädare i Umeå som du kan anlita när du behöver någon som tar hand om kontoret.
Annons:

Kontakta RENT AV Städ & Miljövård AB i Umeå, utför kontorsstädning

Nedan hittar du adress och telefonnummer till RENT AV Städ & Miljövård AB i Umeå som kan hjälpa dig med kontorsstädning.

RENT AV Städ & Miljövård AB
Industriv. 26
901 30 Umeå
020 - 54 54 68


Vägbeskrivning och karta till RENT AV Städ & Miljövård AB i Umeå, städar kontor

Om du behöver karta och vägbeskrivning till RENT AV Städ & Miljövård AB i Umeå för att få hjälp med att städa kontoret så hittar du det nedan:


Annons:

RENT AV Städ & Miljövård AB - pris på kontorsstädning i Umeå

Utbud och pris kan variera kraftig mellan RENT AV Städ & Miljövård AB och andra kontorsstädare. Det kan handla om exakt vad du är ute efter för form av städning. Därför är det viktigt att du tar reda på utbud och priser hos andra kontorsstädare i Umeå och i Västerbotten län. På så sätt kan du minska risken för att få en dålig deal av din städfirma i Umeå och istället få en som kommer erbjuda dig det du behöver.
Annons:


Kommenterat om RENT AV Städ & Miljövård AB i Umeå