Kontorsstädning i Tavelsjö

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Tavelsjö. Hitta alla som utför städning på kontor i Tavelsjö samlade här. Om du bor i eller i närheten av Tavelsjö och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Tavelsjö. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Tavelsjö genom att du kontaktar någon av våra 1 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Tavelsjö nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Tavelsjö

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Tavelsjö

Städ Fixarna i Umeå
Mickelträsk 110
922 67 Tavelsjö

Annons:

Städa kontor i Tavelsjö

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Tavelsjö. Ifall du vill hitta ett bra företag i Tavelsjö så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Tavelsjö

I Tavelsjö finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Tavelsjö.

Tavelsjö by är en ort och en tätort i Umeå kommun, Västerbottens län. Orten ligger mitt emellan Umeå och Vindeln, nordväst om Umeå vid norra änden av Tavelsjön. SCB har för bebyggelsen i orten avgränsat två tätorter.

Yta: 21,90 hektar
Invånarantal: 245, år 2010

Här kan du lära dig mer om Tavelsjö ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Tavelsjö.

I Tavelsjö hittade vi sammanlagt 1 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Tavelsjö så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Västerbotten.
Annons: