Kontorsstädning i Rundvik

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Rundvik. Hitta alla som utför städning på kontor i Rundvik samlade här. Om du bor i eller i närheten av Rundvik och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Rundvik. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Rundvik genom att du kontaktar någon av våra 1 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Rundvik nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Rundvik

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Rundvik

Städ Fix
Skolg. 22
914 41 Rundvik

Annons:

Städa kontor i Rundvik

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Rundvik. Ifall du vill hitta ett bra företag i Rundvik så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Rundvik

I Rundvik finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Rundvik.

Rundvik är en tätort i Nordmalings kommun. Rundvik ligger invid Bottenhavet cirka 9 kilometers vägavstånd sydväst om Nordmaling.

Yta: 183,20 hektar
Invånarantal: 817, år 2010

Här kan du lära dig mer om Rundvik ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Rundvik.

I Rundvik hittade vi sammanlagt 1 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Rundvik så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Västerbotten.
Annons: