Kontorsstädning i Obbola

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Obbola. Hitta alla som utför städning på kontor i Obbola samlade här. Om du bor i eller i närheten av Obbola och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Obbola. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Obbola genom att du kontaktar någon av våra 1 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Obbola nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Obbola

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Obbola

4 Städare
Nils Jansv. 8
913 41 OBBOLA

Annons:

Städa kontor i Obbola

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Obbola. Ifall du vill hitta ett bra företag i Obbola så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Obbola

I Obbola finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Obbola.

Obbola är en tätort i Umeå kommun och en av kommunens äldsta byar. Orten är belägen på Obbolaön i Umeälvens utlopp, där älven delar sig i Västerfjärden och Österfjärden. Orten är känd för sin sulfatmassafabrik som idag heter SCA Obbola.

Yta: 256,08 hektar
Invånarantal: 2197, år 2010

Här kan du lära dig mer om Obbola ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Obbola.

I Obbola hittade vi sammanlagt 1 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Obbola så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Västerbotten.
Annons: