Kontorsstädning i Lycksele

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Lycksele. Hitta alla som utför städning på kontor i Lycksele samlade här. Om du bor i eller i närheten av Lycksele och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Lycksele. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Lycksele genom att du kontaktar någon av våra 1 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Lycksele nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Lycksele

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Lycksele

Miljöstäd AB
Sågv. 19
921 45 LYCKSELE

Annons:

Städa kontor i Lycksele

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Lycksele. Ifall du vill hitta ett bra företag i Lycksele så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Lycksele

I Lycksele finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Lycksele.

Lycksele (sydsamiska Liksjoe, Liksjovvene eller Liksjoene; umesamiska Likssjuo) är en tätort i Lappland och centralort i Lycksele kommun i Västerbottens län. Lycksele är beläget längs järnvägen mellan Hällnäs och Storuman samt Europaväg 12 och turistvägen Blå vägen, och var den första orten i landskapet som fick stadsprivilegier.

Yta: 852,64 hektar
Invånarantal: 8513, år 2010

Här kan du lära dig mer om Lycksele ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Lycksele.

I Lycksele hittade vi sammanlagt 1 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Lycksele så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Västerbotten.
Annons: