Kontorsstädning i Jörn

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Jörn. Hitta alla som utför städning på kontor i Jörn samlade här. Om du bor i eller i närheten av Jörn och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Jörn. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Jörn genom att du kontaktar någon av våra 2 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Jörn nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Jörn

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Jörn

Ullas Hemtjänstservice AB
Missenträsk 156
936 95 JÖRN


Kalles Entreprenad
Myrheden 41
936 94 Jörn

Annons:

Städa kontor i Jörn

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Jörn. Ifall du vill hitta ett bra företag i Jörn så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Jörn

I Jörn finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Jörn.

Jörn (sydsamiska Jyörra, finska Jyränjärvi) är en tätort i Skellefteå kommun, belägen 65 km nordväst om Skellefteå. Orten ligger i Jörns socken. En av de äldsta boplatserna i Norrland är Garaselet (cirka 8 000 år gammal), som ligger utanför Jörn.

Yta: 202,68 hektar
Invånarantal: 797, år 2010

Här kan du lära dig mer om Jörn ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Jörn.

I Jörn hittade vi sammanlagt 2 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Jörn så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Västerbotten.
Annons: