Kontorsstädning i Kristinehamn

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Kristinehamn. Hitta alla som utför städning på kontor i Kristinehamn samlade här. Om du bor i eller i närheten av Kristinehamn och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Kristinehamn. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Kristinehamn genom att du kontaktar någon av våra 7 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Kristinehamn nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Kristinehamn

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Kristinehamn

Boa Städservice AB
Bodalsv. 5
681 43 KRISTINEHAMN


Härenstams Alltjänst
V. Bjurvik 2523
681 96 KRISTINEHAMN


Sodexo AB
Järnvägsg. 9
681 30 KRISTINEHAMN


Iss Facility Services AB
Lagmansg. 1
681 34 KRISTINEHAMN


Annette M:s Allservice
Grindvaktarv. 6
681 37 Kristinehamn


Olssons Städ
Tredje Industrigatan 9
681 30 KRISTINEHAMN


Kristinehamns Allrent AB
Axvallag. 5
681 41 KRISTINEHAMN

Annons:

Städa kontor i Kristinehamn

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Kristinehamn. Ifall du vill hitta ett bra företag i Kristinehamn så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Kristinehamn

I Kristinehamn finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Kristinehamn.

Kristinehamn är en tätort i Värmland och centralort i Kristinehamns kommun, Värmlands län, vid Vänern. Kristinehamn är belägen där åarna Varnan och Lötälven möts och sitt gemensamma utlopp har de i Varnumsviken, som är en del av Vänern.

Yta: 13,36 km2
Invånarantal: 17839, år 2010

Här kan du lära dig mer om Kristinehamn ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Kristinehamn.

I Kristinehamn hittade vi sammanlagt 7 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Kristinehamn så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Värmland.
Annons: