Kontorsstädning i Kil

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Kil. Hitta alla som utför städning på kontor i Kil samlade här. Om du bor i eller i närheten av Kil och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Kil. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Kil genom att du kontaktar någon av våra 3 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Kil nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Kil

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Kil

Städa - Rent I Karlstad
Klöverv. 16 B
665 34 Kil


Anna Marias Städ I Kil AB
Storg. 13
665 30 Kil


Classic Clean Co i Kil AB
Ymers v. 7
665 33 KIL

Annons:

Städa kontor i Kil

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Kil. Ifall du vill hitta ett bra företag i Kil så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Kil

I Kil finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Kil.

Kil är centralort och tätort i Kils kommun. Kil är en viktig järnvägsknut med trafikerade järnvägar i fem olika riktningar. Kil var och är belägen i Stora Kils socken och ingick efter kommunreformen 1862 i Stora Kils landskommun.

Yta: 675,20 hektar
Invånarantal: 7842, år 2010

Här kan du lära dig mer om Kil ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Kil.

I Kil hittade vi sammanlagt 3 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Kil så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Värmland.
Annons: