Kontorsstädning i Hammarö

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Hammarö. Hitta alla som utför städning på kontor i Hammarö samlade här. Om du bor i eller i närheten av Hammarö och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Hammarö. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Hammarö genom att du kontaktar någon av våra 4 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Hammarö nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Hammarö

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Hammarö

Städjouren Robert Selling AB
Skraggev. 7
663 41 HAMMARÖ


Lottas Skrubb&Puts
Kvarnv. 2
663 40 Hammarö


LEEs Allstäd o Rör
Rud Holken 107
663 92 HAMMARÖ


Karlstad Cleaning Service AB
Morkullev. 16
663 41 HAMMARÖ

Annons:

Städa kontor i Hammarö

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Hammarö. Ifall du vill hitta ett bra företag i Hammarö så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Hammarö

I Hammarö finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Hammarö.

Hammarö kommun är en kommun i Värmlands län. Kommunen gränsar i norr till Karlstads kommun. Centralort är Skoghall.Kommunens område motsvarar Hammarö socken, Karlstads härad, vari vid kommunreformen 1862 Hammarö landskommun bildades.

Yta: 464,15 km2
Invånarantal: 15449, år 2016

Här kan du lära dig mer om Hammarö ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Hammarö.

I Hammarö hittade vi sammanlagt 4 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Hammarö så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Värmland.
Annons: