Kontorsstädning i Grums

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Grums. Hitta alla som utför städning på kontor i Grums samlade här. Om du bor i eller i närheten av Grums och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Grums. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Grums genom att du kontaktar någon av våra 1 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Grums nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Grums

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Grums

Iss Facility Services AB
Sveaplan 1
664 30 GRUMS

Annons:

Städa kontor i Grums

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Grums. Ifall du vill hitta ett bra företag i Grums så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Grums

I Grums finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Grums.

Grums är en tätort och centralort i Grums kommun. Grums ligger ca 27 km väster om Karlstad vid Vänerns norra strand, i anslutning till viken Grumsfjordens inlopp. Grums var och är kyrkby i Grums socken. Efter kommunreformen 1862 kom orten att ligga i Grums landskommun,

Yta: 561,71 hektar
Invånarantal: 5025, år 2010

Här kan du lära dig mer om Grums ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Grums.

I Grums hittade vi sammanlagt 1 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Grums så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Värmland.
Annons: