Kontorsstädning i Deje

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Deje. Hitta alla som utför städning på kontor i Deje samlade här. Om du bor i eller i närheten av Deje och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Deje. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Deje genom att du kontaktar någon av våra 2 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Deje nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Deje

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Deje

Hem & Företagsservice Värmland
Orrv. 11
669 31 DEJE


L-Gs Allservice HB
Klarälvsg. 18
669 30 Deje

Annons:

Städa kontor i Deje

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Deje. Ifall du vill hitta ett bra företag i Deje så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Deje

I Deje finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Deje.

Deje är en tätort i Forshaga kommun belägen på båda sidor om Klarälven. Orten var tidigare ett typiskt brukssamhälle och var också en järnvägsknut, där den nerlagda järnvägen NKlJ mötte Bergslagsbanan. I forsen fanns under medeltiden ett laxfiske, från 1686 omnämnt som Deje i jordeboken.

Yta: 365,54 hektar
Invånarantal: 2742, år 2010

Här kan du lära dig mer om Deje ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Deje.

I Deje hittade vi sammanlagt 2 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Deje så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Värmland.
Annons: