Kontorsstädning i Uppsala

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Uppsala. Hitta alla som utför städning på kontor i Uppsala samlade här. Om du bor i eller i närheten av Uppsala och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Uppsala. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Uppsala genom att du kontaktar någon av våra 6 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Uppsala nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Uppsala

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Uppsala

Rent & Fräscht
Bruno Liljeforsg. 73
754 29 UPPSALA


Städ och Fönsterputsbolaget
Seminarieg. 33 C
752 28 Uppsala


Uppsalas Fönsterputs & Städservice
Solistv. 38
756 54 UPPSALA


Städservice i Uppsala AB
Thunmansg. 37
754 21 UPPSALA


Ekeby Städ AB
Ekeby bruk
752 75 Uppsala


HomeMaid AB
Bergsbrunnag. 28
753 23 Uppsala

Annons:

Städa kontor i Uppsala

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Uppsala. Ifall du vill hitta ett bra företag i Uppsala så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Uppsala

I Uppsala finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Uppsala.

Uppsala (äldre stavning Upsala) är en tätort i Uppland, centralort i Uppsala kommun och residensstad för Uppsala län. Den är Sveriges fjärde största tätort. Sedan 1164 är Uppsala kyrkligt centrum i Sverige i och med dess ärkebiskopssäte inom Svenska kyrkan.

Yta: 48,77 km2
Invånarantal: 140454, år 2010

Här kan du lära dig mer om Uppsala ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Uppsala.

I Uppsala hittade vi sammanlagt 6 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Uppsala så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Uppsala.
Annons: