Kontorsstädning i Tierp

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Tierp. Hitta alla som utför städning på kontor i Tierp samlade här. Om du bor i eller i närheten av Tierp och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Tierp. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Tierp genom att du kontaktar någon av våra 3 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Tierp nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Tierp

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Tierp

Iss Facility Services AB
Liljev. 2
815 37 Tierp


Cimzon Clean AB
Greveg. 11
815 41 TIERP


Tierps Clean & Service
Arvidsbo 205
815 91 Tierp

Annons:

Städa kontor i Tierp

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Tierp. Ifall du vill hitta ett bra företag i Tierp så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Tierp

I Tierp finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Tierp.

Tierp är en tätort i norra Uppland och centralort i Tierps kommun, Uppsala län. Den ligger mellan Uppsala i söder och Gävle i norr. Tierp växte fram som ett stationssamhälle efter att järnvägsstationen och Ostkustbanan invigts 1874.

Yta: 411 hektar
Invånarantal: 5587, år 2010

Här kan du lära dig mer om Tierp ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Tierp.

I Tierp hittade vi sammanlagt 3 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Tierp så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Uppsala.
Annons: