Kontorsstädning i Storvreta

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Storvreta. Hitta alla som utför städning på kontor i Storvreta samlade här. Om du bor i eller i närheten av Storvreta och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Storvreta. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Storvreta genom att du kontaktar någon av våra 3 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Storvreta nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Storvreta

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Storvreta

Aros Städ i Uppsala HB
Ärentuna HÖGALUND
743 91 Storvreta


Kjettsta AB
Kättsta 10
743 91 Storvreta


Slavsta Städ Och Måleri
Ärentuna 131
743 91 Storvreta

Annons:

Städa kontor i Storvreta

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Storvreta. Ifall du vill hitta ett bra företag i Storvreta så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Storvreta

I Storvreta finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Storvreta.

Storvreta är en tätort i Uppsala kommun, 15 kilometer norr om Uppsala. Den är ett stationssamhälle vid Ostkustbanan och en förort till Uppsala. Orten ligger i Ärentuna socken. Storvreta är idag Uppsala kommuns tredje största tätort efter Uppsala och Sävja.

Yta: 303,88 hektar
Invånarantal: 6347, år 2010

Här kan du lära dig mer om Storvreta ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Storvreta.

I Storvreta hittade vi sammanlagt 3 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Storvreta så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Uppsala.
Annons: