Kontorsstädning i Skokloster

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Skokloster. Hitta alla som utför städning på kontor i Skokloster samlade här. Om du bor i eller i närheten av Skokloster och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Skokloster. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Skokloster genom att du kontaktar någon av våra 2 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Skokloster nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Skokloster

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Skokloster

Skokloster Städ AB
Österkvarnsv. 8
746 96 SKOKLOSTER


Städeliten L&J, HB
Brunnv. 14
746 96 SKOKLOSTER

Annons:

Städa kontor i Skokloster

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Skokloster. Ifall du vill hitta ett bra företag i Skokloster så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Skokloster

I Skokloster finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Skokloster.

Skolklosters socken i Uppland ingick i Håbo härad, ingår sedan 1971 i Håbo kommun och motsvarar från 2016 Skoklosters distrikt. Tätorterna Slottsskogen och Söderskogen samt Skoklosters slott med sockenkyrkan Skoklosters kyrka ligger i socknen.

Yta: 26 km2
Invånarantal: 1742, år 2000

Här kan du lära dig mer om Skokloster ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Skokloster.

I Skokloster hittade vi sammanlagt 2 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Skokloster så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Uppsala.
Annons: