Kontorsstädning i Skärplinge

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Skärplinge. Hitta alla som utför städning på kontor i Skärplinge samlade här. Om du bor i eller i närheten av Skärplinge och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Skärplinge. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Skärplinge genom att du kontaktar någon av våra 1 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Skärplinge nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Skärplinge

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Skärplinge

Freax Städ AB
Försäter 226
819 61 SKÄRPLINGE

Annons:

Städa kontor i Skärplinge

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Skärplinge. Ifall du vill hitta ett bra företag i Skärplinge så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Skärplinge

I Skärplinge finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Skärplinge.

Skärplinge är en tätort i Tierps kommun. Strömarån flyter genom samhället. Riksväg 76 mellan Gävle och Östhammar passerar rakt genom samhället och delar det i två delar. Skärplinge omtalas första gången i markgäldsförteckningen 1312 ('de Skærplinge') med 29 skattskyldiga hushåll.

Yta: 95,08 hektar
Invånarantal: 673, år 2010

Här kan du lära dig mer om Skärplinge ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Skärplinge.

I Skärplinge hittade vi sammanlagt 1 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Skärplinge så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Uppsala.
Annons: