Kontorsstädning i Östhammar

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Östhammar. Hitta alla som utför städning på kontor i Östhammar samlade här. Om du bor i eller i närheten av Östhammar och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Östhammar. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Östhammar genom att du kontaktar någon av våra 1 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Östhammar nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Östhammar

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Östhammar

Iss Facility Services AB
Lasarettsv. 1
742 34 östhammar

Annons:

Städa kontor i Östhammar

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Östhammar. Ifall du vill hitta ett bra företag i Östhammar så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Östhammar

I Östhammar finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Östhammar.

Östhammar är en tätort i Uppland samt centralort i Östhammars kommun, Uppsala län. Befolkningen uppgår till cirka 4 500 personer. Staden är belägen mellan Östhammarsfjärden i öster och riksväg 76 i väster.

Yta: 376,42 hektar
Invånarantal: 4534, år 2010

Här kan du lära dig mer om Östhammar ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Östhammar.

I Östhammar hittade vi sammanlagt 1 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Östhammar så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Uppsala.
Annons: