Kontorsstädning i Österbybruk

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Österbybruk. Hitta alla som utför städning på kontor i Österbybruk samlade här. Om du bor i eller i närheten av Österbybruk och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Österbybruk. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Österbybruk genom att du kontaktar någon av våra 2 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Österbybruk nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Österbybruk

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Österbybruk

Burman Städ AB
De Geers v. 8
748 30 österbybruk


Jaanas Städ
Sporrbacksv. 7 C
748 32 österbybruk

Annons:

Städa kontor i Österbybruk

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Österbybruk. Ifall du vill hitta ett bra företag i Österbybruk så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Österbybruk

I Österbybruk finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Österbybruk.

Österbybruk (Österby bruk) är en tätort i Östhammars kommun, Uppsala län. Österbybruk hade 2 272 invånare i slutet av år 2010. Österbybruk är ett av vallonbruken och är känt för sin bevarade vallonsmedja, världens enda helt bevarade, och de båda brännstålugnarna i unikt välbevarat skick. Större tillfartsvägar är länsvägarna 290 samt 292.

Yta: 251,19 hektar
Invånarantal: 2272, år 2010

Här kan du lära dig mer om Österbybruk ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Österbybruk.

I Österbybruk hittade vi sammanlagt 2 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Österbybruk så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Uppsala.
Annons: