Kontorsstädning i Örbyhus

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Örbyhus. Hitta alla som utför städning på kontor i Örbyhus samlade här. Om du bor i eller i närheten av Örbyhus och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Örbyhus. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Örbyhus genom att du kontaktar någon av våra 1 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Örbyhus nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Örbyhus

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Örbyhus

Sandbergs All Service
Bergby 209
748 95 ÖRBYHUS

Annons:

Städa kontor i Örbyhus

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Örbyhus. Ifall du vill hitta ett bra företag i Örbyhus så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Örbyhus

I Örbyhus finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Örbyhus.

Örbyhus är en tätort i Tierps kommun i Uppsala län. Gränsen mellan Vendels och Tegelsmora socknar går i den lilla bäcken parallellt med järnvägen. Några kilometer utanför orten ligger Örbyhus slott, där Erik XIV dog.

Yta: 158,02 hektar
Invånarantal: 1984, år 2010

Här kan du lära dig mer om Örbyhus ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Örbyhus.

I Örbyhus hittade vi sammanlagt 1 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Örbyhus så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Uppsala.
Annons: