Kontorsstädning i Knivsta

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Knivsta. Hitta alla som utför städning på kontor i Knivsta samlade här. Om du bor i eller i närheten av Knivsta och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Knivsta. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Knivsta genom att du kontaktar någon av våra 2 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Knivsta nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Knivsta

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Knivsta

Städgruppen Pa HB
Lunda 14
741 94 KNIVSTA


Martins Alltjänst
Björkbacken 15
741 95 Knivsta

Annons:

Städa kontor i Knivsta

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Knivsta. Ifall du vill hitta ett bra företag i Knivsta så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Knivsta

I Knivsta finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Knivsta.

Knivsta är en tätort i Uppland och centralort i Knivsta kommun i Uppsala län. Orten ligger vid järnvägen Ostkustbanan 48 km norr om Stockholm och 19 km söder om Uppsala, ett par kilometer väster om motorvägen E4 vid sjön Valloxen.

Yta: 420,65 hektar
Invånarantal: 7081, år 2010

Här kan du lära dig mer om Knivsta ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Knivsta.

I Knivsta hittade vi sammanlagt 2 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Knivsta så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Uppsala.
Annons: